Η χρήση αρωμάτων σε καταστήματα τροφίμων αυξάνουν τις πωλήσεις!

Η χρήση αρωμάτων σε καταστήματα τροφίμων αυξάνουν τις πωλήσεις!

Έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το πανεπιστήμιο RMIT της Μελβούρνης σε καταστήματα πώλησης τροφίμων, έδειξε ότι η χρήση αρωμάτων που προέρχονται από φρούτα και κυρίως το πεπόνι οδηγούν τους πελάτες στο να αυξάνουν τις αγορές τους, καθώς επίσης και να παρατείνουν τη παραμονή τους μέσα στο κατάστημα.

Μάλιστα, διαπίστωσαν ότι όσο αυξανόταν η ποσότητα του αρώματος στο κατάστημα, τόσο αυξάνονταν και οι αγορές των πελατών και κυρίως οι αυθόρμητες. Αντίστοιχο αποτέλεσμα διαπιστώθηκε και με τη διάθεση των πελατών, οι οποίοι έδειχναν πολύ πιο ευδιάθετοι και πρόθυμοι να ψωνίσουν.

Συμβουλευτείτε μας για το κατάλληλο αρωματισμό της επιχείρησης σας και τις λύσεις Scent Marketing που προσφέρουμε!

Πηγή: Journal of Retailing & Consumer Services

Η ClearΝet ιδρύθηκε το 1997 με σκοπό να προσφέρει στις επιχείρησεις κάθε κλάδου υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, καινοτόμα προιόντα, εξατομικευμένες λύσεις σε κάθε ανάγκη δεδηλωμένη ή μη, αλλά και προσωπική φροντίδα. Πάνω απ’όλα όμως, να γίνει ένας πολύτιμος συνεργάτης σε κάθε επιχείρηση, και όχι απλά ένας ακόμη προμηθευτής.
22 χρόνια μετά, η ClearNet έχει αναδειχτεί ώς η πιο καινοτόμα, εξειδικευμένη και ποιοτική εταιρία στον κλάδο της Υγιεινής, του Αρωματισμού και της απολύμανσης. Η επιτυχία αυτή οφείλεται στο ότι προσφέρουμε σε μια επιχείρηση τις ίδιες αξίες με τις οποίες ξεκινήσαμε, ανεξαρτήτου κόστους ή προσωπικής προσπάθειας.