Μπάνια καθαρά και αρωματισμένα διατηρώντας την αρμονία του αρώματος

Μπάνια καθαρά και αρωματισμένα διατηρώντας την αρμονία του αρώματος

Οποιοδήποτε τύπο επιχείρησης και να διαθέτετε και σε οποιοδήποτε κοινό και αν απευθύνεστε, είτε πρόκειται για ένα κτίριο γραφείων όπου αφορά το προσωπικό σας, είτε ένα εστιατόριο ή ένα ξενοδοχείο όπου αφορά τους πελάτες σας, θέλετε όλοι να έχουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία από τις τουαλέτες σας. Ένα εναρμονισμένο άρωμα μπορεί να σας βοηθήσει να το πετύχετε.

Είναι σημαντικό οι τουαλέτες να αναδεικνύουν ένα υγιεινό και καθαρό περιβάλλον και να μυρίζουν φρεσκάδα. Οι δυσάρεστες οσμές μπορεί να κάνουν τους ανθρώπους να πιστεύουν ότι οι εγκαταστάσεις σας γενικότερα είναι βρώμικες, κάτι που με τη σειρά του θα επηρεάσει αρνητικά την επιχείρησή σας.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να αρωματίσετε μια τουαλέτα, τοποθετώντας ένα αρωματικό χώρου, ένα απολυμαντικό λεκάνης με άρωμα, ένα αρωματικό ουρητήρα ή και όλα μαζί ταυτόχρονα. Είναι ζωτικής σημασίας όμως όλα τα αρώματα να λειτουργούν αρμονικά μεταξύ τους και να μη απελευθερώνει το καθένα και διαφορετικό άρωμα, για να είναι όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά και θετικά στη επίδραση της ψυχολογίας και της διάθεσης των πελατών – εργαζομένων σας. 

 

 

 

 

Η Vectair Systems έχει αναπτύξει το “Professional Passive Program” για να δημιουργήσει ένα εναρμονισμένο περιβάλλον μέσα στις τουαλέτες. Όλα τα προϊόντα που απαρτίζουν τη σειρά “Professional Passive Program”, διαθέτουν την ίδια ποικιλία αρωμάτων ώστε να συνδυάζονται μεταξύ τους και επιπλεόν είναι όλα απόλυτα οικολογικά και ασφαλή στη χρήση!

 

 

Μπορείτε να αναμίξετε και να ταιριάξετε τα ακόλουθα διαθέσιμα αρώματα με τα εξής προϊόντα:

·Apple Orchard: (V-Air® SOLID Evolution / Airoma®)

·Bergamont & Sandalwood: (EcoShell® / V-Air® SOLID Evolution / Airoma®)

·Citrus Mango: (Airloop® / P-Screen® / V-Air® SOLID Evolution / Airoma® / Quadrasan®)

·Linen Breeze: (Airloop® / P-Screen® / V-Air® SOLID Evolution /  Airoma®)

·Marine Musk: (Airloop® / P-Screen® / V-Air® SOLID Evolution /  Airoma®)

·Summer Fruits: (Airoma® / Quadrasan®)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ