Skip links

Βάλτε το καλοκαίρι στο χώρο σας!

Το καλοκαίρι σας χτυπάει την πόρτα!

Η μέρα έχει μεγαλώσει, τα βράδια γίνονται πιο ελαφριά και γλυκές μυρωδιές κατακλύζουν τις αισθήσεις μας. Το καλοκαίρι είναι εδώ! Όπως αλλάζουν οι εποχές, έτσι και εμείς αλλάζουμε τις συνήθειες μας, το φαγητό που τρώμε, τη διακόσμησή μας ή τα ρούχα που φοράμε.

Κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών, υπάρχουν πολλές δημοφιλείς και ελκυστικές μυρωδιές όπως η κανέλα, το τζίντζερ και το  πεύκο που απολαμβάνουν όλοι. Καθώς όμως αρχίζει να βγαίνει ο ήλιος, οι βαριές ζεστές μυρωδιές δεν ταιριάζουν και δεν είναι τόσο ευχάριστες όσο πριν. Το να αλλάζουμε τα αρώματα ανάλογα με την εποχή του χρόνου είναι υπέροχο για να συμπληρώνουμε ευχάριστα το φυσικό περιβάλλον γύρω μας.

Παρακάτω ακολουθεί μια σειρά από φυσικά γλυκά, λουλουδάτα, φρουτώδη και ζωηρά αρώματα που συνδέονται συνήθως με το καλοκαίρι και εγγυόμαστε ότι θα δημιουργήσουν την τέλεια ατμόσφαιρα!

Τριαντάφυλλο

Το Τριαντάφυλλο είναι ένα ρομαντικό άρωμα που θυμίζει καλοκαίρι. Το τριαντάφυλλο είναι ένα αναζωογονητικό άρωμα που ταυτόχρονα ανεβάζει τη διάθεση.

Βανίλια

Η βανίλια είναι ένα πολύ ευέλικτο άρωμα που χρησιμοποιείται όλο το χρόνο. Το καλοκαίρι, η βανίλια μπορεί να μεταμορφωθεί εντελώς σε ένα πολύ εξωτικό και γλυκό άρωμα όταν συνδυάζεται με λουλούδια ή αρώματα εσπεριδοειδών.

Μπαμπού

Η μυρωδιά του μπαμπού είναι ελαφριά, γλυκιά και φρέσκια και προσφέρει χαλάρωση και ηρεμία, ότι πρέπει για τις αργά καλοκαιρινά μεσημέρια και βράδια. Συνδυάζεται ιδανικά με άλλα αρώματα όπως το Θαλασσινό αλάτι και το Γιασεμί.

Καρύδα

Η καρύδα είναι ένα γλυκό κρεμώδες και εξωτικό άρωμα. Συνδέεται με το καλοκαίρι γιατί είναι συνήθως το κύριο άρωμα σε πολλά αντηλιακά.

Λεμόνι – Λαιμ

Το λεμόνι είναι μια υπέροχη αρωματική προσθήκη σε μια ηλιόλουστη μέρα. Είναι φρέσκο και πολύ συνηθισμένο στις καλοκαιρινές μυρωδιές, καθώς συνοδεύει καλά τη βανίλια, το τριαντάφυλλο και το Μπαμπού.

Έχετε επιχείρηση;

Αναβαθμίστε την με την ClearNet!

Explore
Drag