Skip links

Η χρήση αρωμάτων σε καταστήματα τροφίμων αυξάνουν τις πωλήσεις!

Έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το πανεπιστήμιο RMIT της Μελβούρνης σε καταστήματα πώλησης τροφίμων, έδειξε ότι η χρήση αρωμάτων που προέρχονται από φρούτα και κυρίως το πεπόνι οδηγούν τους πελάτες στο να αυξάνουν τις αγορές τους, καθώς επίσης και να παρατείνουν τη παραμονή τους μέσα στο κατάστημα

Μάλιστα, διαπίστωσαν ότι όσο αυξανόταν η ποσότητα του αρώματος στο κατάστημα, τόσο αυξάνονταν και οι αγορές των πελατών και κυρίως οι αυθόρμητες. Αντίστοιχο αποτέλεσμα διαπιστώθηκε και με τη διάθεση των πελατών, οι οποίοι έδειχναν πολύ πιο ευδιάθετοι και πρόθυμοι να ψωνίσουν.

Πηγή: Journal of Retailing & Consumer Services

Συμβουλευτείτε μας για το κατάλληλο αρωματισμό της επιχείρησης σας και τις λύσεις Scent Marketing που προσφέρουμε!

Σχετικά προϊόντα

Σχετικά με εμάς

Η ClearΝet ιδρύθηκε το 1997 με σκοπό να προσφέρει στις επιχειρήσεις κάθε κλάδου υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, καινοτόμα προϊόντα, εξατομικευμένες λύσεις σε κάθε ανάγκη δεδηλωμένη ή μη, αλλά και προσωπική φροντίδα. Πάνω απ’ όλα όμως, να γίνει ένας πολύτιμος συνεργάτης σε κάθε επιχείρηση, και όχι απλά ένας ακόμη προμηθευτής.

22 χρόνια μετά, η ClearNet έχει αναδειχτεί ως η πιο καινοτόμα, εξειδικευμένη και ποιοτική εταιρία στον κλάδο της Υγιεινής, του Αρωματισμού και της απολύμανσης. Η επιτυχία αυτή οφείλεται στο ότι προσφέρουμε σε μια επιχείρηση τις ίδιες αξίες με τις οποίες ξεκινήσαμε, ανεξαρτήτου κόστους ή προσωπικής προσπάθειας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στο διαδίκτυο.
Explore
Drag