Skip links

Πώς έχουν αλλάξει οι επιλογές και τα κριτήρια των πελατών στην εποχή του Κορωνοιού;

Διανύουμε το δεύτερο έτος από την εμφάνιση του Κορωνοιού και πολλά έχουν αλλάξει στη ζωή μας, στις συνήθειες και φυσικά στις προτιμήσεις μας.

Ένας από τους βασικούς κλάδους που επηρεάστηκαν περισσότερο είναι η εστίαση και η φιλοξενία. Μάλιστα, οι συνθήκες τους υποχρεώνουν να αλλάξουν τελείως τη φιλοσοφία και τη στάση τους όσον αφορά τις συνθήκες υγιεινής των χώρων τους και του προσωπικού τους, όχι μόνο γιατί υποχρεούνται να το πράξουν, αλλά κυρίως γιατί πλέον η υγιεινή αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά κριτήρια των πελατών. Μελέτες σε όλο το πλανήτη δείχνουν ότι οι πελάτες έχουν τοποθετήσει στη κορυφή της λίστας τους , όταν επισκέπτονται μια επιχείρηση εστίασης ή ένα ξενοδοχείο, το επίπεδο των μέτρων προστασίας που εφαρμόζει και τη καθαριότητα των χώρων, με πιο σημαντικό σημείο από όλα όπως είναι φυσικό, τη Τουαλέτα. Ακόμη και το Tripadvisor® έχει πλέον προσθέσει στα κριτήρια που βαθμολογούν οι πελάτες μια επιχείρηση, φίλτρα αποκλειστικά για τη καθαριότητα.

Τα αποτελέσματα είναι συνταρακτικά. Το 86% όσων επισκέπτονται εστιατόρια, δήλωσαν ότι η καθαριότητα και η μυρωδιά της τουαλέτας τους προδιαθέτει για τη γενικότερη υγιεινή της επιχείρησης και τη ποιότητα του φαγητού! Πολύ σημαντικό στοιχείο είναι επίσης ότι η πλειοψηφία του κόσμου, και μάλιστα όλων των εισοδημάτων, είναι θετική στο να ξοδέψει ακόμη και τα διπλάσια χρήματα σε ένα εστιατόριο που είναι βέβαιοι ότι είναι πολύ καθαρό και τηρεί όλα τα μέτρα. Σε άλλη μελέτη, οι πελάτες δήλωσαν ότι είναι πολύ πιο πιθανό να επισκεφτούν ξανά ένα ξενοδοχείο ή ένα εστιατόριο, όταν είναι πολύ καθαρό και μυρίζουν όμορφα οι χώροι του.

Σχετικά προϊόντα

Σχετικά με εμάς

Η ClearΝet ιδρύθηκε το 1997 με σκοπό να προσφέρει στις επιχειρήσεις κάθε κλάδου υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, καινοτόμα προϊόντα, εξατομικευμένες λύσεις σε κάθε ανάγκη δεδηλωμένη ή μη, αλλά και προσωπική φροντίδα. Πάνω απ’ όλα όμως, να γίνει ένας πολύτιμος συνεργάτης σε κάθε επιχείρηση, και όχι απλά ένας ακόμη προμηθευτής.

22 χρόνια μετά, η ClearNet έχει αναδειχτεί ως η πιο καινοτόμα, εξειδικευμένη και ποιοτική εταιρία στον κλάδο της Υγιεινής, του Αρωματισμού και της απολύμανσης. Η επιτυχία αυτή οφείλεται στο ότι προσφέρουμε σε μια επιχείρηση τις ίδιες αξίες με τις οποίες ξεκινήσαμε, ανεξαρτήτου κόστους ή προσωπικής προσπάθειας.

Explore
Drag