Ποιοι ευρωπαίοι πλένουν πιο συχνά τα χέρια τους πριν τη προετοιμασία και την κατανάλωση των γευμάτων τους;

Οι Δανοί επιδεικνύουν καλύτερη υγιεινή των χεριών τους πριν από την προετοιμασία ή / και την κατανάλωση φαγητού από όλους τους Ευρωπαίους, σύμφωνα με μια νέα μελέτη. Η μελέτη, που δημοσιεύτηκε στο BMC Public Health, έθεσε ερωτήσεις στους καταναλωτές με βάση τις καθημερινές πρακτικές υγιεινής των χεριών που ακολουθούν πριν προετοιμάσουν ή καταναλώσουν ένα γεύμα.

Πόσο σημαντική είναι η εμπειρία ενός επισκέπτη από τις τουαλέτες μιας επιχείρησης φιλοξενίας;

Για τις επιχειρήσεις φιλοξενίας και αναψυχής, η θετική εικόνα του επισκέπτη είναι βασικό πλεονέκτημα, ειδικά, στην εποχή μας όπου τα σχόλια στις διαδυκτιακές πλατφόρμες και στα κοινωνικά δίκτυα, παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην επιλογή.

Mcarthurglen Designer Outlet Case Study

Το McArthurGlen Designer Outlet Athens λειτουργεί από το 2011 και αποτελεί το κορυφαίο εκπτωτικό χωριό της Ελλάδας με συνολική επιφάνεια περίπου 21.200 τμ. και περισσότερα από 100 καταστήματα, καφέ και εστιατόρια. Η συνολική επισκεψιμότητα ξεπερνά τα 4,2 εκατομμύρια επισκέπτες ετησίως!
Η καθημερινή εξυπηρέτηση ενός τόσο μεγάλου όγκου επισκεπτών, αποτελεί μια τεράστια πρόκληση για το κέντρο, πόσο μάλλον όταν αυτό θα πρέπει να γίνει με τις πιο υψηλές προδιαγραφές και με σκοπό την απόλυτη ικανοποίηση τους, όπως είναι και ο στόχος της διοίκησης.

10 Λόγοι που το Scent Marketing μπορεί να ωφελήσει την επιχείρηση σας!

Χάρη στην αυξανόμενη αποδοχή που έχει πλέον το Scent Marketing, οι επιχειρήσεις δεν μύριζαν ποτέ καλύτερα.

Οι επιχειρήσεις γνωρίζουν εδώ και καιρό ότι η μουσική, ο φωτισμός και η διακόσμηση μπορούν να δημιουργήσουν διαθέσεις που ενθαρρύνουν τους πελάτες να παραμείνουν περισσότερο, να ξοδέψουν περισσότερα και να ταυτιστούν με την επιχείρηση.
Σήμερα, όμως, πολλές επιχειρήσεις προσθέτουν άρωμα στην εμπειρία των πελατών – επισκεπτών τους, προκειμένου να δημιουργήσουν μια ακόμα πιο δυνατή σύνδεση. Ανακαλύπτουν ότι το άρωμα όχι μόνο προσφέρει μια πιο ευχάριστη εμπειρία, αλλά αυξάνει σημαντικά και το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Εταιρία ICALL Case Study

Η εταιρία ICALL είναι ένα ολοκληρωμένο Contact Center που προσφέρει καινοτόμες Υπηρεσίες Customer Relationship & Experience Management. Διαθέτει πάνω από 400 εξειδικευμένα άτομα και θεωρείται μια από τις πιο επιτυχημένες επιχειρήσεις του κλάδου της. Η κύρια δύναμη της είναι το ανθρώπινο δυναμικό της και για αυτό η διοίκηση της εταιρίας φροντίζει να τους παρέχει τις ιδανικές συνθήκες εργασίας.

Τα αρώματά μας στο μικροσκόπιο: Sandalwood & Bergamot

Το Sandalwood Bergamot είναι ένα από τα πιο αγαπημένα αρώματα. Είναι ένα ελκυστικό και άρωμα, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε περιβάλλον και να αναδείξει τη πολυτέλεια και τη ποιότητα.

Επιταχύνοντας την υγιεινή στη κουζίνα

Ο κλάδος της εστίασης αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια μεγάλο πρόβλημα στη στελέχωση προσωπικού. Οι περισσότερες επιχειρήσεις αγωνίζονται να παρέχουν ένα σταθερά υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης, αλλά με λιγότερο προσωπικό.

Τα αρώματά μας στο μικροσκόπιο: White Tea & Thyme

Το White Tea & Thyme® είναι ένα ντελικάτο και αναζωογονητικό άρωμα, το οποίο μεταμορφώνει κάθε χώρο και δημιουργεί μια χαλαρωτική και γεμάτη ευεξία ατμόσφαιρα. Περιτριγυρίστε τον εαυτό σας με τη φρεσκάδα και τη γλύκα του Λευκού τσαγιού και του θυμαριού, τα οποία συνοδεύονται από λεπτές αρωματικές νότες ιταλικού περγαμόντου και Τζίντζερ.
Το White Tea & Thyme® είναι το ιδανικό άρωμα για όσους θέλουν να τους λούζει ο ανοιξιάτικος ήλιος όλες τις ημέρες του χρόνου!