Mcarthurglen Designer Outlet Case Study

Το McArthurGlen Designer Outlet Athens λειτουργεί από το 2011 και αποτελεί το κορυφαίο εκπτωτικό χωριό της Ελλάδας με συνολική επιφάνεια περίπου 21.200 τμ. και περισσότερα από 100 καταστήματα, καφέ και εστιατόρια. Η συνολική επισκεψιμότητα ξεπερνά τα 4,2 εκατομμύρια επισκέπτες ετησίως!
Η καθημερινή εξυπηρέτηση ενός τόσο μεγάλου όγκου επισκεπτών, αποτελεί μια τεράστια πρόκληση για το κέντρο, πόσο μάλλον όταν αυτό θα πρέπει να γίνει με τις πιο υψηλές προδιαγραφές και με σκοπό την απόλυτη ικανοποίηση τους, όπως είναι και ο στόχος της διοίκησης.

10 Λόγοι που το Scent Marketing μπορεί να ωφελήσει την επιχείρηση σας!

Χάρη στην αυξανόμενη αποδοχή που έχει πλέον το Scent Marketing, οι επιχειρήσεις δεν μύριζαν ποτέ καλύτερα.

Οι επιχειρήσεις γνωρίζουν εδώ και καιρό ότι η μουσική, ο φωτισμός και η διακόσμηση μπορούν να δημιουργήσουν διαθέσεις που ενθαρρύνουν τους πελάτες να παραμείνουν περισσότερο, να ξοδέψουν περισσότερα και να ταυτιστούν με την επιχείρηση.
Σήμερα, όμως, πολλές επιχειρήσεις προσθέτουν άρωμα στην εμπειρία των πελατών – επισκεπτών τους, προκειμένου να δημιουργήσουν μια ακόμα πιο δυνατή σύνδεση. Ανακαλύπτουν ότι το άρωμα όχι μόνο προσφέρει μια πιο ευχάριστη εμπειρία, αλλά αυξάνει σημαντικά και το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Εταιρία ICALL Case Study

Η εταιρία ICALL είναι ένα ολοκληρωμένο Contact Center που προσφέρει καινοτόμες Υπηρεσίες Customer Relationship & Experience Management. Διαθέτει πάνω από 400 εξειδικευμένα άτομα και θεωρείται μια από τις πιο επιτυχημένες επιχειρήσεις του κλάδου της. Η κύρια δύναμη της είναι το ανθρώπινο δυναμικό της και για αυτό η διοίκηση της εταιρίας φροντίζει να τους παρέχει τις ιδανικές συνθήκες εργασίας.

Τα αρώματά μας στο μικροσκόπιο: Sandalwood & Bergamot

Το Sandalwood Bergamot είναι ένα από τα πιο αγαπημένα αρώματα. Είναι ένα ελκυστικό και άρωμα, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε περιβάλλον και να αναδείξει τη πολυτέλεια και τη ποιότητα.

Επιταχύνοντας την υγιεινή στη κουζίνα

Ο κλάδος της εστίασης αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια μεγάλο πρόβλημα στη στελέχωση προσωπικού. Οι περισσότερες επιχειρήσεις αγωνίζονται να παρέχουν ένα σταθερά υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης, αλλά με λιγότερο προσωπικό.

Τα αρώματά μας στο μικροσκόπιο: White Tea & Thyme

Το White Tea & Thyme® είναι ένα ντελικάτο και αναζωογονητικό άρωμα, το οποίο μεταμορφώνει κάθε χώρο και δημιουργεί μια χαλαρωτική και γεμάτη ευεξία ατμόσφαιρα. Περιτριγυρίστε τον εαυτό σας με τη φρεσκάδα και τη γλύκα του Λευκού τσαγιού και του θυμαριού, τα οποία συνοδεύονται από λεπτές αρωματικές νότες ιταλικού περγαμόντου και Τζίντζερ.
Το White Tea & Thyme® είναι το ιδανικό άρωμα για όσους θέλουν να τους λούζει ο ανοιξιάτικος ήλιος όλες τις ημέρες του χρόνου!

Πως να δημιουργήσετε την ιδανική εορταστική ατμόσφαιρα στο χώρο σας

Οι ημέρες των εορτών πλησιάζουν και όλοι μας επιθυμούμε να δημιουργήσουμε την ιδανική ατμόσφαιρα για τους πελάτες και τους εργαζόμενους μας. Πάνω κάτω όλοι γνωρίζουμε πώς πρέπει να διαμορφώσουμε τους χώρους των επιχειρήσεων μας, αλλά ποιες είναι αυτές οι μικρές λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά και θα βοηθήσουν τη κάθε επιχείρηση να πετύχει το στόχο της; Η Clearnet έχει τις απαντήσεις.

Τα αρώματά μας στο μικροσκόπιο: Apple Orchard

Τα αρώματα μας στο μικροσκόπιο | Apple Orchard

Δημιουργήσετε μια ζεστή και γλυκιά ατμόσφαιρα για εσάς και τους πελάτες σας με το άρωμα της Clearnet, Apple Orchard. 

Γνωρίστε το άρωμα: Με την επιλογή του αρώματος Apple Orchard οι αισθήσεις σας ξεκινούν ένα απολαυστικό ταξίδι που θυμίζει χειμώνα. Ενα άρωμα με έντονη γεύση μήλου, που οδηγεί σε πικάντικα πλούσια αρώματα κανέλας, γαρύφαλλου,κάστανου και μοσχοκάρυδου και καταλήγει σε μια νότα βελούδινης βανίλιας.

Το Apple Orchard είναι το ιδανικό άρωμα για να γεμίσετε ζεστασιά το χώρο σας και να εκμεταλευτείτε τα χαρακτηριστικά του, ώστε να δημιουργήσετε την τέλεια χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα για εσάς και τους πελάτες σας. 

Αρωματισμός| Τι συνιστά ένα επιτυχημένο σύστημα αρωματισμού;

Οι επιχειρήσεις συνειδητοποιούν την ισχυρή ικανότητα του αρώματος να συνδέεται βαθιά με τα συναισθήματά μας. Σύμφωνα με τον ειδικό του branding Martin Lindstrom, «Το 75% των συναισθημάτων που παράγουμε σε καθημερινή βάση επηρεάζονται από τη μυρωδιά». Για τον τομέα της καθαριότητας, αυτό σημαίνει μια στροφή από τις παραδοσιακές πρακτικές.

5 Λύσεις για να θωρακίσετε τους χώρους του σχολείου!

Η νέα σχολική χρονιά είναι προ των πυλών. Μετά από δυο δύσκολα χρόνια, ελπίζουμε όλοι μας να κυλήσουν όλα ομαλά και χωρίς εκπλήξεις για παιδιά, εκπαιδευτικούς και γονείς. Πώς όμως μπορούν να προετοιμαστούν καλύτερα οι εμπλεκόμενοι φορείς, για να διασφαλίσουν από πλευράς τους την ομαλή λειτουργία;