Skip links

Το άρωμα έχει σημασία!

Όλο και περισσότερες έρευνες επιβεβαιώνουν ότι η χρήση κατάλληλων αρωμάτων επηρεάζει θετικά τις αντιδράσεις των ανθρώπων σε οποιοδήποτε χώρο και να βρίσκονται και όποια και αν είναι η δραστηριότητα τους. Φυσικά, ανάλογα με το χώρο και το στόχο που θέτουμε, επιλέγουμε και το κατάλληλο άρωμα.

Από πρόσφατες έρευνες, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν μέσα στη περίοδο του Κορωνοιού, ξεχώρισαν δυο σημαντικά ευρήματα. Διαπιστώθηκε ότι το 88% (!) των πελατών που επισκέπτονται μια επιχείρηση εστίασης (Εστιατόριο, Καφέ), κρίνουν τη καθαριότητα και την υγιεινή του χώρου, ακόμα και της κουζίνας, από τη μυρωδιά και την υγιεινή της τουαλέτας! 

Όσον αφορά τους χώρους φιλοξενίας (ξενοδοχεία, Airbnb κλπ), διαπιστώθηκε ότι περίπου το 80% των πελατών κρίνουν τη καθαριότητα των χώρων από τη μυρωδιά!

Αυτό αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι το άρωμα παίζει πρωτεύοντα ρόλο για μια επιχείρηση και δεν είναι απλά ένα συμπληρωματικό εργαλείο. Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα κατάλληλα αρώματα για αυτούς τους χώρους, απλά επικοινωνήστε μαζί μας!

Σχετικά προϊόντα

Explore
Drag