Skip links

5 Λύσεις για να θωρακίσετε τους χώρους του σχολείου!

5 Λύσεις για να θωρακίσετε τους χώρους του σχολείου!

Η νέα σχολική χρονιά έχει ξεκινήσει και μετά από δυο δύσκολα χρόνια ελπίζουμε όλοι μας, να κυλήσει ομαλά και χωρίς εκπλήξεις για παιδιά, εκπαιδευτικούς και γονείς. Πώς όμως μπορούν να προετοιμαστούν καλύτερα οι εμπλεκόμενοι φορείς, για να διασφαλίσουν από πλευράς τους την ομαλή λειτουργία; Η ClearNet® σας παρουσιάζει μια σειρά από λύσεις, που θα θωρακίσουν τους χώρους των σχολείων ξεκινώντας από την είσοδο, και θα προσφέρουν την απαραίτητη ασφάλεια μέσω της σωστής πρόληψης:

  1. Ταπέτα εισόδου “STD”. Eίναι ιδανικά για την είσοδο του εκπαιδευτηρίου και λειτουργούν ως πρώτη ζώνη καθαριότητας, καθώς έχουν την ικανότητα συγκρατούν την σκόνη, την υγρασία και το νερό, απλά με το πάτημα του πέλματος. Πιο συγκεκριμένα, απορροφούν έως 2 λίτρα νερού και έως 2 κιλά σκόνης ανά τετραγωνικό μέτρο! Είναι κατασκευασμένα από αντιολισθητική βάση καουτσούκ – rubber και από ανθεκτικές νάιλον ίνες, που τους προσφέρει μεγάλη αντοχή και μακροζωία ακόμα και αν είναι εκτεθειμένα σε σκληρές καιρικές συνθήκες.
  2. Απολυμαντικό ταπέτο “Microshield”. Eίναι ένα σύστημα απολύμανσης για τα πέλματα, το οποίο τοποθετείται σε εισόδους για να εμποδίζει τη μεταφορά βακτηρίων και ιών στους εσωτερικούς χώρους. Χωρίζεται σε δυο μέρη, τη βάση και τα ανταλλακτικά ταπέτα, τα οποία τοποθετούνται εσωτερικά της βάσης (5 τεμάχια). Η βάση είναι κατασκευασμένη από λάστιχο τύπου Rubber και 100% αντιολισθητική. Στις γωνίες διαθέτει και 4 ασφάλειες ώστε να κρατούν σταθερά τα ανταλλακτικά ταπέτα. Τα ταπέτα είναι κατασκευασμένα από ανακυκλώσιμο ΡΡ και καθένα έχει διάρκεια ζωής 1500 πατήματα.
  3. Αλκοολούχα gel χεριών Sanitex MVP. To αλκοολούχο gel χεριών εξασφαλίζει 100% αποτελεσματικότητα, καθώς περιέχει από 70% έως 80% αλκοόλη, προσφέροντας έτσι την απόλυτη ασφάλεια και προστασία. Διατίθεται σε μορφή gel premium ποιότητας, με ουδέτερο P.H (5.5) δερματολογικά ελεγμένο με Aloe Vera & D’ Panthenol για τη φροντίδα των χεριών. Η ClearNet σας προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία συσκευασιών, ώστε να επιλέξετε τις κατάλληλες για τους χώρους σας. Επίσης, οι επιτοίχιες συσκευές διαθέτουν την καινοτόμα τεχνολογία Invizi-Touch® , μέσω της οποίας όλη η επιφάνεια τους προσφέρει μόνιμη αντιμικροβιακή προστασία και δεν υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης από χέρι σε χέρι.
  4. Αυτόματο σύστημα απολύμανσης λεκάνης Quadrasan®. Το Quadrasan® είναι το πιο αποτελεσματικό σύστημα και εξασφαλίζει την απολύμανση και το καθαρισμό της τουαλέτας. Εξουδετερώνει βακτήρια και μικροοργανισμούς, διατηρεί τις σωληνώσεις καθαρές από βρωμιά και πουρί, δε λερώνει τη λεκάνη διότι είναι άχρωμο, και διαθέτει και ευχάριστο άρωμα. Το απολυμαντικό υγρό παρέχεται σε σφραγισμένη συσκευασία μιας χρήσης για εγγυημένη ασφάλεια. Είναι εγκεκριμένο από τον Ε.Ο.Φ., το Γ.Χ.Κ. και τηρεί όλες τις οδηγίες της Ε.Ε.
  5. Αλκοολούχο Σπρέι επιφανειών Surface Cleaner®. Είναι ένα έτοιμο προς χρήση προϊόν, το οποίο εξασφαλίζει απόλυτη υγιεινή και προστασία όπου και αν το χρησιμοποιείτε. Διαθέτει 70% Αλκοόλη και είναι σχεδιασμένο ώστε να καθαρίζει ιδανικά και να μειώνει δραστικά την ανάπτυξη βλαβερών μικρο-οργανισμών σε όλες τις επιφάνειες όπως θρανία, τραπέζια, ακόμη και όργανα γυμναστικής. Είναι πολύ πρακτικό καθώς δρα άμεσα και δε χρειάζεται ξέβγαλμα. Εσείς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι απλά να ψεκάσετε την επιφάνεια που επιθυμείτε και να τη σκουπίσετε!

Explore
Drag