Skip links

Αρωματισμός χώρωνΤι συνιστά ένα επιτυχημένο σύστημα αρωματισμού;

Οι επιχειρήσεις συνειδητοποιούν την ισχυρή ικανότητα του αρώματος να συνδέεται βαθιά με τα συναισθήματά μας. Σύμφωνα με τον ειδικό του branding Martin Lindstrom, «Το 75% των συναισθημάτων που παράγουμε σε καθημερινή βάση επηρεάζονται από τη μυρωδιά». Για τον τομέα της καθαριότητας, αυτό σημαίνει μια στροφή από τις παραδοσιακές πρακτικές. Ιστορικά, οι επιχειρήσεις επέλεγαν να αρωματίσουν τις τουαλέτες τους ως λύση για να καλύψουν τις δυσάρεστες οσμές. Τώρα, είναι σύνηθες να βλέπεις μια ολόκληρη ομάδα που λαμβάνει αποφάσεις και που θέλουν να αρωματίσουν σημεία τόσο μέσα όσο και έξω από την τουαλέτα και για διαφορετικούς λόγους. Γιατί δεν πρόκειται πλέον μόνο για την αντίληψη μιας καθαρής και φρέσκιας τουαλέτας, αλλά αντ’ αυτού, για ολόκληρη την εμπειρία του επισκέπτη – πελάτη ή εργαζόμενου κατά τη παραμονή του σε μια επιχείρηση.

Ένα επιτυχημένο σύστημα διανομής αρωμάτων θα πρέπει να χρησιμοποιεί τεχνολογία αιχμής για να παράγει ελαφρύτερα, ασφαλέστερα σωματίδια αρωμάτων που θα παραμένουν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στο χώρο. Η συνέπεια είναι το κλειδί – η απόδοση του αρώματος την 20η ημέρα θα πρέπει να είναι ίδια με την πρώτη μέρα. Οι πελάτες εκτιμούν τα ισχυρά συστήματα αρωματισμού που μπορούν να προγραμματιστούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους, αλλά αναζητούν επίσης φιλικές προς το περιβάλλον επιλογές χωρίς μπαταρίες που είναι απλές στη χρήση και την εγκατάσταση. Το πραγματικό κλειδί είναι ότι ο πελάτης αναζητά αυτά τα χαρακτηριστικά (εύκολη εγκατάσταση και οικολογικό μήνυμα), αλλά χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα ή την αποτελεσματικότητα του αρώματος.

Οι κατασκευαστές θα πρέπει να έχουν την τεχνογνωσία και τη ποικιλία να προτείνουν διαφορετικά προϊόντα, τεχνολογίες και αρώματα που να ταιριάζουν σε διαφορετικά περιβάλλοντα και να καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες των πελατών. Για παράδειγμα, τα καταστήματα λιανικής μπορεί να θέλουν ένα δυνατό, αναγνωρίσιμο άρωμα για να ενθαρρύνουν τους πελάτες να ξοδέψουν περισσότερα. Τα ξενοδοχεία μπορεί να θέλουν ένα πιο διακριτικό άρωμα που να συνδέεται με τους πελάτες τους και να παραμένει στο υποσυνείδητό τους.

Ο καλύτερος τρόπος για να εξασφαλίσετε το βέλτιστο επίπεδο καθαριότητας σε οποιαδήποτε εγκατάσταση είναι να βασιστείτε στον εμπορικό καθαρισμό κορυφαίας ποιότητας και με την εγκατάσταση προϊόντων καθαρισμού κορυφαίας ποιότητας. Αλλά δεν χρειάζεται να είναι περίπλοκα ή ακριβά. Όσο πιο εύκολα είναι τα προϊόντα στη χρήση, τόσο πιο πιθανό είναι να τα χρησιμοποιήσουν οι χώροι. Το Professional Passive Program της Vectair Systems είναι μια συλλογή ανακυκλώσιμων προϊόντων που μπορούν να έχουν ΜΕΓΑΛΟ αντίκτυπο, αλλά είναι και οικονομικά και εξαιρετικά απλά στη χρήση.

Ο καλύτερος τρόπος το εξασφαλίσετε ιδανικό επίπεδο αρωματισμού και καθαριότητας, είναι να βασιστείτε σε κορυφαίας ποιότητας προϊόντα, τα οποία δε χρειάζεται να είναι ακριβά ή πολύπλοκα στη χρήση. Η πιο πλήρης σειρά συστημάτων αρωματισμού με το Επαγγελματικό πρόγραμμα Παθητικού Αρωματισμού και τις νέες τεχνολογίες ενεργητικού αρωματισμού ελαίων  της Clearnet® & Vectair Systems®, προσφέρει τη πιο ολοκληρωμένη συλλογή οικολογικών και 100% ανακυκλώσιμων προϊόντων, τα οποία είναι ιδιαίτερα αποδοτικά και εξειδικεύονται ανάλογα με τη χρήση και τις εκάστοτε ανάγκες, καθώς επίσης και ιδιαίτερα οικονομικά.

Κατανοούμε πλήρως τον ρόλο που μπορεί να παίξει ένα υπέροχο άρωμα στην εμπειρία του πελάτη και στην αίσθηση καθαριότητας. «Η αντίληψη που δημιουργείτε, είναι η πραγματικότητα», όσον αφορά την καθαριότητα των εγκαταστάσεων σας. Η επιστήμη μας λέει ότι «η πρώτη εντύπωση, είναι πολύ δύσκολο να αλλάξει». Διαμορφώνουμε απόψεις με βάση όχι μόνο το πόσο καθαρό φαίνεται, αλλά και το πόσο καθαρό τό νιώθουμε. Ένα φρέσκο άρωμα είναι επιτακτική ανάγκη για τη δημιουργία μιας ευχάριστης και καθαρής ατμόσφαιρας – αν κάτι μυρίζει φρέσκο και καθαρό, τότε είναι πιθανό να είναι φρέσκο και καθαρό.

Η παγκόσμια πανδημία έχει αυξήσει την ευαισθητοποίησή μας για τους καθαρούς χώρους και μας εκπαίδευσε να προσέχουμε τα προϊόντα υγιεινής. Τώρα, απαιτούμε ένας χώρος να είναι καθαρός, δεν είναι πλέον μόνο για να ικανοποιήσουμε τις αισθήσεις μας. Είναι και θέμα ασφάλειας. Ο αρωματισμός είναι ένας καλός τρόπος επικοινωνίας της δέσμευσης προς τους επισκέπτες σας, ότι η εγκατάσταση έχει καθαριστεί.

Explore
Drag